Κατασκευές & Καινοτομίες

Mobiteco Solutions

Για λόγους εξασφαλισης της ασφάλειας για τυχόν κλοπή αντιγραφής εως να ολοκληρωθεί η κατωχύρωση της καινοτομίας δεν εμφανιζουμε περισσοτερα για την κατασκευή και την λειτουργία της μοναδικής μάσκας προστασίας.

Η μάσκα που σε προστατεύει απο τον βρώμικο αέρα με αυτόματο αυτόνομο μηχανισμό  καθαρισμού.

Η μάσκα διαθέτει συστημα φιλτραρίσματος του εισερχόμενου αέρα και κατόπιν παράγει  οξυγόνο αναλογα την αναγκη αφαιρώντας τον βρωμικο αέρα μαζι με το διοξείδιο του ανθρακα που απεβαλε η εκπνοή μας.
Η μάσκα προστασίας ειναι περιλαμβάνει αλλες 3 ακομα μοναδικές καινοτομίες η οποίες εχουν την δυνατότητα εκτός απο τον καθαρισμό του αέρα επισης την παραγωγή οξυγόνου απο 25% έως και 95% με αυτόματη ρύθμιση αναγκαιότητας του καθε οργανισμού. 
Οι άλλες δυο μοναδικές καινοτομίες της ειδικής μάσκας δεν μπορούμε να αναφερουμε προς το παρον  για τον λόγο οτι δεν εχει ολοκληρωθεί ακόμα η διαδικασία της κατοχύρωσης της πατέντας. 

Contact us

THE FUTURE OF CRYPTOCOIN

THE SOLUTION EVER
Mining machines 

Σχεδιαζουμε και κατασκευαζουμε μηχανηματα συλλογής κρυπτονομισμάτων με αθορυβο σύστημα  ψυξεως και τροφοδοσία ρευματος με πολυ χαμηλό κοστος τουλαχιστον 50% χαμηλότερα απο το κοστος του δικτύου.

Συστήματα τροφοδοσίας & Ψυξεως

Τα συστήματα τροφοδοσίας των μηχανημάτων ειναι αθορυβα και η ψυξη επιτυνχανεται οχι με ανεμιστηράκια και κυκλοφορία νερου οπως χρησιμοποιούν αλλοι νε αποτελεσματικότερο τρόπο.
Το αποτέλεσμα της εφαρμογής των καινοτόμων συστημάτων στα μηχανήματα που περισυλλέγουν κρυπτονομίσματα. 

Ποιοί είμαστε:

  • Ειμαστε επιστημονική ομάδα που σχεδιάζει καινοτομίες στην ενεργεια , τον  κλιματισμό , την ηλεκτρονική και σε συσκευές προσωπικης φροντίδας.

Ο σκοπός μας:

  • Είναι να δώσουμε τεχνολογικές λυσεις .
contact us

High Quality 
Support

Οι επιστημονικές μας γνώσεις δινουν την δυνατοτητα να μπορούμε να υποστηρίζουμε τεχνολογικα συστηματα τεχνολογίας στο περιβαλον της ηλεκτρονικής , θερμοδυναμικής , και ραδιοηλεκτρολογίας συμπεριλαμβανομένου των οπτικών συστημάτων laser.

Δήλωση ενδιαφέροντος